9 Moduri de Personalizare a Paginii de Facebook

Cu siguranta toti suntem atrasi de pagini precum cele de la Coca Cola, RedBull, Jones Soda, Travel Chanel, etc. Partea buna este ca nu trebuie sa fii o mare companie cu un buget urias pentru a putea sa faci lucruri minunate cu pagina ta FB.
Iata cateva aplicatii care cu siguranta va vor ajuta in personalizarea paginii de business sau chiar a celei personale.
Here are the 12 best services for making Facebook page tabs:

1. Miproapps— Cea mai noua aplicatie disponibila, Miproapps permite utilizatorilor designul paginii de FB foarte simplu: drag and drop elementele care va plac in centrul paginii. Este unul dintre cele mai bune servicii deoarece este foarte usor de utilizat si necesita doar cateva minute sa creati o pagina de business interactiva.

Cum functioneaza: Va logati prin contul de FB, si serviciul va recunoaste automat. Alegeti o pagina pe care doriti sa o personalizati (daca aveti mai multe) si incepeti lucrul: se porneste de la lucrurile de baza precum: alegerea culorii, inaltimeii, imaginii de background; apoi se trece la lucrurile mai avansate: widgeturi, phot/file sharing, statsua update, blog, audio, contact, etc. Rezultatele arata foarte bine, dar fiti atenti caci avand multe widgeturi din care sa alegeti s-ar putea sa va treziti cu o pagina foarte aglomerata.
Cost: 1 pagina gratis/cont. (restul sunt contra cost)

2. Tabfusion este o aplicatie atat pentru pagina de business cat si pentru profilul personal. Spre deosebire de multe dintre serviciile pentru FB, Tabfusion are o aplicatie pentru fiecare tab pe care doriti sa-l adaugati. Cred ca cel mai utilizat tab este cel de Twitter, si cei de la Tabfusion au fost primi care au creat un astfel de instrument. Porbabil ca de aceea are peste 122,000 useri activi lunar.

Cum functioneaza: Alegeti o aplicatie dintre cele oferite si o autorizati. Veti primi un ghid de utilizare dupa autorizarea aplicatiei. You

Cost: Paginile de profil sunt gratuite

3. NorthSocial va asteapta cu 15 aplicatii, facandu-va pagina de FB sa arate foarte profesionist. Aplicatiile sunt usor de utilizat. Doua lucruri nu sunt foarte dragute la NorthSocial: primul – fiecare serviciu este individual, deci nu poti crea o pagina care sa imbine elemente precum video si fotografii; al doilea- nu poti utiliza aplicatiile in toate paginile tale.

Cum functioneaza: Fiecare aplicatie este insatlata pe FB ca un nou tab. Fiecare cont permite unei pagini de FB instalarea 15 aplicatii o data.
Cost: 14-zile free trial.

4. Static520 va ofera cel mai nou model de „welcome page”. In realitate este ca si cum aia avea un mini-site in interiorul paginii de FB. Daca ai un site acest lucru s-ar putea s afie prea mult, dar daca nu ai un site si cauti noi modalitati sa-ti marketezi produsul, Static520 e un foarte bun inceput.
Cum functioneaza: Un user sign up pentru serviciu si adauga continutul dorit in tr-un editor. Pasul urmator este sa adaugati static FBML la pagina de FB pe care doriti sa o personalizati. Dupa aceea tot ce trebuie sa faceti este sa copiati codul Static520 code in aplicatia Static FBML. Schimbati numele tabului si asata este tot

Cost: 14-zile free trial, $19/an.

5. TabSite este unul dintre putinele servicii care permite crearea unui welcome page pe profilul personal.

Cum functioneaza: Va logati cu contul de FB, apoi trebuie sa sign up pentru serviciu, verificare via email si gata puteti sa va creati propriile taburi. Crearea acestora se afce printr-un editor de text similar cu WORD, ceea ce face serviciul sa fie extrem de usor de utilizat si inteles. Puncte negative: un pic cam de moda veche dar depinde de experinat cu alte aplicatii.

Cost: Gratuit pentru profilul personal

6. Involver are probabil cea mai mare galerie de aplicatii. Similar cu NorthSocial, poti sa adaugi o singura aplicatie la un singur tab (daca nu ii angajezi sa-ti optimizeze pagina). Oricum poti sa te bucuri de unele dintre cele mai cool aplicatii gratuit : Twitter, Youtube, Flickr, RSS.

Cum functioneaza: Implementarea este simpla. Faci click pe aplicatia dorita si Involver gaseste pagina/paginile pe care le administrezi si te lasa sa alegi pagina pe care vrei sa o personalizezi.

Cost: Gratuoit, Pro, si Premium.

7. Static FBML este pionierul aplicatiilor si permite adaugarea de functionalitati avansate la pagina de FB. Astefl se adauga la pagina ta o casuta unde poti sa scrii codul HTML sau FBML (Facebook Markup Language) pentru optimizarea paginii. Problema este ca trebuie sa stii ceva cod HTML sau cel putins a gasesti alte servicii care te ajuta cu acest cod (precum Flickr).

8. Clobby va asigura modalitati de chat direct de pe pagina de FB printr-o simpla aplicatie care se instaleaza; se poate utiliza si pe pagina de profil si pe cea de business. Astfel pagina voastra poate deveni o platforma pe care fanii sa discute.
How it works: Click on this link, choose your setup page (profile or page), and simply follow the instructions.

Cost: gratuit.

9. iLike music este probabil cel ami cunsocut tab de pe Facebook. Serviciul are doua aplicatii: una pentru profilul personal unde oricine poate pune musica, artisitii favoriti, sa primeasca alerte de concert personalizate, sa share muzica, etc. Cealalta aplicatie este pentru muzicineii profesionisti unde isi pot incarca muzica, impartasi infomatii despre venimente si concerta la care participa, fotografii, video, blog posturi.

Cost: ambele aplicatii sunt gratuite.

Have fun cu aceste aplicatii si nu uitati sa impartasiti tips and tricks din utilizarea lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s