Schimbari pe pagina de Facebook – ghid rapid

La inceputul lui februarie Facebook a anuntat schimbari majore in ce priveste designul si functionalitatea paginilor de business, schimbari care sa-I aduca pe ownerul unor astfel de pagini mai aproape de profilurile individuale in aspect si functionalitate. Aceste updates vor creste abilitatea userilor sa se conecteze cu ceilalti. Aceste schimbari vor imbunatati experienta vizuala a celor care viziteaza paginile de business; functionalitatea permitand astfel brandurilor si companiilor sa actioneze mai mult precum un utilizator individual; in afara de faptul ca vor avea la dispozitie aplicatii care performeaza mai bine, brandurile si companiile vor avea si posibilitatea sa le denumeasca asa cum doresc.
Aceste schimbari vor intra in functiune pentru toate paginile de FB (pagini de business) incepand cu 10 Martie, dar pana atunci exisat posibilitatea de previzualizare a noului format si de switch back la formatul vechi in orice moment. Schimbarile cu siguranta vor imbunatati vizibilitatea, accesul la si eficienta aplicatiilor de la Involver, dar este importanta sa stii cum fucntioneaza ca sa poti obtine maximul din ele. In continuare este o „harta” a acestor noi schimbari

1- Fotografiile aflate pe pagina de profil deasupra informatiilor de pe perete (cu cele mi frecvente poze pe are le-ai pus sau le-ai taguit) TIP: Pentru optimizarea schimbati marimea forografiilor la 96x67px, pentru ca acestea sa se incadreze perfect in spatiul destinat si trebuie lasate sa ruleze in ordine aleatoare.
2- Butoanele sunt trecute in partea stanga si afisate sub forma de lista (se afiseaza continuu maxim 6)
3- Poza de profil este redusa de la 200 x 600 pixeli la 180 x 540
4- Caseta care arata numarul de fani, ce se afla anterior imediat sub poza de profil a fost mutate in sectiunea info
5- Paginile pot da Like la alte pagini, nu doar sa le adauge la favorite
6- Informatii despre pagina si administratori
7- Categoria din care face parte pagina
8- Posibilitatea de a allege la postarile de pe perete intre “Toata lumea” si Doara posatrile paginii
9- Sectiunea priteni si interese commune
10- Posibilitatea de a interactiona pe Facebook as your Page
11- Posibilitatea pentru administratorii de pagini sa posteze si sa comenteze la posturile de pe pagina in numele paginii
12- Updateuri in News feed de la paginile carora li s-a dat Like
13- Paginile pot acum beneficia de aplicatia iFrame pe unul dintre butoane
14- Notificari pe email atunci cand utilizatorii posteaza un comentariu

Nota, foarte important. Poti previzualiza noul layout dar daca ai dat upgrade nu te mai poti intoarce la vechiul design
Rulare poze deasupra peretului in loc de butoanele obisnuite
Inlocuirea butoanelor (taburilor) cu banda de poze in topul paginii adauga un aspect dynamic si viu, care cu siguranta ca va imbunatatii aspectul multor paginii de FB. Fotografiile sunt extrase din cele mai recente poze incarcate de tine, postate pe perete sau etichetate, dar nu include pozele postate de fani. Utilizatorii pot ascunde pozele pe care nu le doresc. Noua plasare a taburilor in partea stanga permite de asemenea denumirea acestota din urma cu nume mai mari.
Functionalitate extinsa pentru Administratorii Paginilor
Permitand administratorilor de pagini sa comenteze in numele paginii in sine si sa interactioneze cu alti fani ai paginii, FB in sfarsit face posibila pentru branduri si companii angrenarea intr-un imens motor interactive, motor care a functionat foarte bine in cazul apginilor individuale. Puterea ta ca si administrator de pagina este crescuta intr-un numar de moduri, incluzand posibilitatea de a seta filtre pe perete in asa fel incat vizitatorii sa vada mai intai postarile cele mai relevante, sa vezi tot continututl sau sa fii notificatide fiecare data cand cineva posteaza un comentariu pe peretele tau.
Clientii Involver
Per total schimbarile anuntate reperezinta un avantaj imens pentru branduri de a crea exeperinete inmteresante si individualizate pentru fani. Pentru clientii Involver acest lucru inseamna functionalitate crescuta in aplicatiile pe care sunt obisnuiti sa le utilizeze si o experienta mai interesanta pe FB in general. Cu toate acestea iti recomand sa faci o previzulaizare a paginii inainte sa faci modificarile caci asa cum spuneam updateul facut e bun facut.
In final ar trebui sa revizuiesti si noile politici. In timpce multe aplicatii precum Flash vor functiona de acum inainte mult mai bine pe pagina ta,restrictiile Facebook cer sa limitezi functionalitatea acestor aplicatii pana in momentul in care un user intercationeaz cu ele.

Daca vrei sa utilizezi aplicatia Involver pe pagina ta de FB este foarte simplu. click aici ca sa instalezi aplicatia gratuit (va dura mai putin de 60 secunde).

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s