Alte Schimbari Facebook: Saptamana aceasta in Social Media

Incepand cu acest post voi lansa o serie saptamanala de articole despre noutati in social media.
Ce este nou saptamana aceasta?
Facebook Updateaza plugins pentru comentariile pe websiteuri: Stiai ca Facebook iti permite sa iti adugi comentariul pe orice pagina care utilizeaza aceasta platforma? Facebook permite acum cititorilor sa-si aiba comentariile publicate in propriul Facebook news feeds. Si atunci cand prietenii comenteaza si ei pe Facebook, raspunsul va apare pe siteul tau. Acest serviciu este ceva ce orice bloger ar trebuie sa verifice

Iata cum apare un comentariu lasat pe un blog ce are Facebook Comment plugins pe pagina proprie de Facebook.
Butonul Like de la Facebook directioneaza catre News Feed: Atunci cand cititorilor tai le place ceva pe websiteul tau, acest lucru genereaza acum un update in news feedul lor, ce apare ca Facebook Share. Apare ca si cum am avea nevoie doar de un singur buton Facebook in viitor pentru website sau blog: butonul Facebook Like.

Iata cum apar updateurile pe peretele de Facebook daca iti plac niste websiteuri.

Grupurile LinkedIn garanteaza listare relevanta de joburi : Butonul de Joburi in gurpurile Linkedin este acum customizat specific pentru fiecare grup. “Toate aceste joburi sunt fie distribuite in grup de catre membrii sai, fie se potrivesc cu anumite criterii specificate de catre grup manager, deci in mod sigur sunt relevante”.

Managerii grupurilor de LinkedIn pot imbunatatii experienta membrilor grupurilor lor cu listare de joburi targetate catre profilul grupului.
Google Imbunatateste Profilul de User: Profilurile de Google Profiles sunt disponibile de ceva timp pentru a te ajuta sa te „conectezi cu alte servicii publice online si pentru a iti imbunatatii rezultatele cautarilor”. Noul design iti permite sa „pui accent pe informatiile care sunt cele mai importante pentru tine”.

Alte noutati in social media saptamana aceasta? Please share

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s