The Ghost – Ghidul Complet Despre Snapchat

Fara dubiu Snapchat este the latest platform de social networking

De la lansarea in Septembrie 2011, Snapchat a avut o crestere incredibila. The Ghost 👻 are acum peste  100 milioane utilizatori zilnici si peste 7 miliarde de vizualizari video zilnic.

Getting to know the ghost

 Ce este Snapchat?

Intr-o era a social media in care salvarea si pastrarea de „momente” a devenit standardul. Snapchat a gasit o metoda sa fie „impotriva ” curentului.  Cu aceasta platforma totul este temporar. Ceea ce este shareuit este foarte rar salvat. Este vorba de moment! live the moment:).

In forma cea mai basic Snapchat ofera posibilitatea sa distribuim video, foto si mesaje autodistructive, cu caracter temporar. Imaginile si videourile „traiesc” intre 1 si 10 secunde si imediat ce un Snap a fost vizualizat dispare definitiv.

Desi caracterul temporar al Snapchat pare putin ciudat…daca va gansiti bine cum interactionam unii cu ceilalti zilnic, Snapchat imita acest comportament.  Gary Vaynerchuk:

The way Snapchat works is much closer to how we communicate face to face than any other social network. What I mean by this is that: when we talk to each other, passing in the halls or just living out our lives, those moments disappear. Snapchat emulates that behavior and psychology.

Nu este foarte intuitiva aceasta paltforma si n-as zice ca se utilizeaza cu usurinta dar este foarte funny atunci cand vreti sa trimitei poze editate. Incercati-o, o sa va distrati 🙂

Pentru mai multa usurinta in utlizarea platformei urmariti acest tutorial despre snapchat…enjoy it

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s