Cum Sa Creati FB Cover Photo Pentru Mobil si Desktop

Daca aveti o pagina de business FB ati observat deja ca desi ati lucrat mult si intens si ati gasit aceea imagine de cover perfecta….ea nu arata la fel pe desktop si pe mobil. Desi inaltimea imaginii este aceeasi, marginile sunt trunchiate.

Ticket cover photo

Acelsi lucru se intampla si cu Twitter dar au reusit sa elaboreze un nou design care a rezolvat problema. Pentru Facebook exista un trick simplu

ticket cover mobile appCa sa faceti intreaga latime a imaginii vizibila pe mobil trebuie sa faceti imaginea cu o inaltime mai mare decat cea necesara pentru desktop. Facebook ne sugereaza o marime de 851 x 315 pixeli pentru cover photo dar dimensiunile sunt diferite pentru aplicatia de mobil si imaginea este mai inalta. De aceea marginile sunt trunchiate. Prin urmare daca veti crea o imagine cu dimensiunea de  851 x 475 pixeli puteti pozitiona imaginea in asa fel incat top 315 pixeli ai imaginii sa apara pe versiunea desktop, si cei 160 pixeli extra sa apara pe verisunea de mobil. Cei cativa pixeli extra vor asigura un spatiu generos ptr imaginea de profil si numele paginii fara sa acopere parti importante ale paginii, dar lasand un aspect full view ptr cover photo.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s