Facebook Messenger lanseaza codurile de profil scanabile, similar Snapchat

Facebook incearca sa faca din ce in ce mai usoara comunicarea prin Messanger asa ca a lansat cateva modalitati noi de conversatie. Similar conturilor de Facebook, si cele de Messanger vor avea de acum linkuri dedicate pe care le puteti accesa si incepe conversatia- acestea vor fi de tipul m.me/[username]. De asemenea Facebook lanseaza Messenger Codes, echivalentul Messenger snapcodes. Mie mi se pare ca arata foarte dragut si am si trecut la actiune:). Cand cineva scaneza respectivul cod, posesorul codului este automat adaugat la contacte.

FB messanger code

Daca va intrebati de ce mai era nevoie de acest nou serviciu cand exista sansa ca deja sa fiti prieteni pe Facebook cu cei cu care sunteti interesati sa scrieti pe messanger?…ganditi-va la obiectivul Messanger pentru sfarsitul anului :). Messenger  nu mai este doar un loc de conversatie cu prietenii, ci in curand va fi un loc de conversatie cu companii si roboti de customer service (cumparati din acest magazin cu asistentul personal ) , de accesare a unor informatii de interes cum ar fi   bilete de de imbarcare.
FB ticket messanger codeDaca luati in considerare toate acestea, Messenger Codes au utilitate. Daca vreti sa incepeti o conversatie cu departamentul de customer service a unei firmae…scanati codul si…voila:)
facebook messenger codes-news-Facebook

 

Ca toate produsele Facebook, Messenger Codes vor fi lansate gradual. Daca tastati numele unui prieten dupa m.me/, ar trebuisa se deschida o fereastra de chat cu respectiva persoana pe Messenger.com,

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s