Extensii de Browser Utile Pentru LinkedIn Marketing

linkedin-extensions

#1: Nimble – urmariti activitatea sociala

Nimble este un sistem de CRM pentru vanzari si marketing pe platformele sociale. Nimble Contacts Widget va asigura accesdetaliat  la activitatea sociala a membrilor Linkedin si va permite sa scrieti si exportati notite.

Pentru a utiliza aceasta extensie aveti nevoie de un cont care este contra cost 15$/luna, dar beneficiati de o perioada de free trial de 14 zile.

Cand gasiti un prospect pe LinkedIn, highlight numele persoanei si Nimble va activa caracteristicile necesare pentru a va permite sa vedeti activitatea sociala a respectivei persoane. Cu un simplu click puteti adauga persoanele dorite in CRM-ul Nimble, puteti adauga taguri, informatii de contact si puttei face adnotari.

Nimble.com, va ofera inclusiv posibilitatea de a vedea unde anume in lead-generation funnel se afla un anumit contact. 

#2: Adaugati notite si taguri cu Dux-Soup

Daca Nimble este prea complicat puteti sa utilizati Dux-Soup, care are atat versiune gratuita cat is plan contra cost. Acest instrument va ajuta sa tineti evidenta profilelor vizitate sataguiti si sa adaugati notite la orice profil de membru nu doar contactelor de prim nivel. Cu versiunea gratuita puteti sa cautati profilele salvate in functie de cuvinte cheie sau tag. Dux-Soup automatizeaza procesul de cautare a potentialelor contacte.

Varianta pro a Dux-Soup costa 15$/luna, si asigura  exportul de date create si descarcarea notitelor pentru fiecare profil.In plus nu exista limita in numarul de taguri pe care-l puteti folosi (la varianta gratuita aveti limita de 100). merita sa testati varianta gratuita si daca va este utila puteti trece la cea pro, in functie evident de specifiul businessului pe care il aveti.

#3: distribuiti Continut prin Buffer

Linkedin este un spatiu in care gasim zilnic sute de info utile, de studii si articole care merita citite si distribuite. Daca vreti un instrument gratuit de distribuire continut, incercati Buffer extension (va permite sa publicati continut pe toate retelele sociale nu doar Linkedini). Buffer va asigura si posibilitatea de vedea rezultate si a analiza tot ce distribuiti.

Exista si o versiune premium  pentru 10$/luna care va asigura in plus adaugarea de mai multe retele sociale, pagini de companie sau grupuri.

#4: LinkedIn Connection Revealer

Ati vrut vreodata sa stiti numarul actual de contacte al celor care au afisat in dreptul profilului 500+? adica au 501 sau 7501? Cu  LinkedIn Connection Revealer puteti 🙂

Daca vreti sa va concettai doar cu persoane care au retele de Linkedin generoase acest instrument va ofera o viziune exacta si….  este gratuit.

Photo:gicaom.com

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s