In Digital Secretul Este ….. Dragostea

Se spune ca in bucatarie ingredientul secret este dragostea, cantecele spun ca fara dragoste nu avem nimic. La fel cred ca este si in marketingul digital si in marketing in general –  secretul este dragostea…..dragostea de date 🙂 .A disparut era in care persupuneam, si fantazam asupra modului de comportament al clientului. Astazi digitalul ne pune la dispozitie tot ce vrem sa stim despre clientii nostri: care este targetul potrivit, unde il gasim, ce il influenteaza, de ce cumpara, care este momentul decisiv de cumparare, cate etape parcurge pana la momentul decisiv, prin urmare daca vrem rezultate trebuie sa iubim aceste date 🙂

data-beats-opinion

Nueste un secret faptul ca este nevoie de multe touchpoints pentru a ne conecta cu un client sau a realiza o vanzare.Dar cum gasesti mesajul potrivit  pentru fecare etapa a calatoriei clientului? Cum te asiguri ca investitia da rezultate?

Spuneam intr-un articol despre importanta unei povesti atunci cand comunicam cu clientul. In acelasi fel datele ne spun o poveste, povestea targetului nostru, poveste pe care daca o ignoram nu avem sanse de reusita.

Datele sunt ca un joc de ruleta. Dar la prima vedere sunt doar o colectie furmoasa si impresionanta de date. Ele devin importante atunci cand sunt utilizate pentru a sustine actiuni si nu decizii. Scopul marketerului este sa descopere noi oportunitati prin care sa faciliteze interactiunea clientului cu brandul.

Prin urmare, Love your Data si actionati bazandu-va pe povestea pe care o spun.

In incheiere cateva linkuri utile 🙂

The Customer Journey To Online Purchase; Tell a Meaningful Story With Data; Consumer Barometer;

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s