Noile Modificari Linkedin

După Facebook, la sfârșitul anului trecut și linkedin a anunțat niște schimbări, în primul rând la nivelul paginii de home. Dacă accesați linkedin de pe desktop veți vedea un aspect mai clean al paginii, iar bara de meniu este mai subțire și cu icons identice cu cele din aplicația de mobil.
Există o mică diferență în secțiunea de distribuire conținut care acum se află pe mijlocul paginii . Aveți opțiunea de a distribui un articol o fotografie sau o știre. Sub opțiunea de distribuire se găsește un link pentru creare articole care este similar cu publicarea unui post prin Linkedin Publisher.

O altă modificare se găsește la secțiunea Eu. La fel ca în aplicația de mobil, ceea ce se numea profil este acum denumit Eu. Cu un click aici puteți vizualiza sau edita profilul, modifica setarile de confidențialitate, accesa secțiunea Help, trece la cont premium sau log out. Poza de profil este acum rotundă și apare centrată în secțiunea intro, la fel ca în aplicația mobilă.

Informațiile de contact și linkurile apar în partea dreaptă. Un aspect important este că linkurile personalizate au fost înlocuite cu un URL, iar descrierea voastră apare în paranteze imediat lângă link.  Chiar dacă linkurile nu mai pot fi personalizate se pot adăuga descrieri în dreptul lor.

Cea mai mare schimbare este la funcția de search. Noua interfață nu are opțiunile avansate de căutare așa că nu mai puteți filtra în funcție de cuvinte cheie, prenume sau nume, titlu și locație. Cu toate acestea puteți încă filtra după nivelul de conexiune: first, second, third; după locație generală (cod poștal, localitate), companie, industrie, școli, etc.

Există câteva schimbări și la nivelul contactelor. Când faceți click pe un contact, singurele opțiuni sunt : să transmiteți un mesaj sau să ștergeți contactul.

In Concluzie, Linkedin dorește ca utilizatorii sa aibă o experiență similară indiferent că accesează aplicația de mobil sau browserul de desktop. Deși multe lucruri au fost schimbate, mesajele, joburile, și alte ads au rămas la fel și în noua interfață. Alte funcțții au fost îndepărtate din versi unea free, dar cred că noua verisune este mai intuitivă.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s