Video-previziunea Facebook pentru 2017

Care sunt previziunile Facebook pentru 2017?

Video, Video și cât mai multe Video. Facebook a adăugat recent un flux de știri dedicat conținutului video, în aplicația de mobil. Ei previzionează că în cinci ani aproape toate interacțiunile vor fi bazate pe conținut video și vor fi pe dispozitive mobile.  În plus până în vara acestui an, biblioteca de anunțuri promo ale FB va fi plină și un nou flux de știri cu video va fi disponibil, crescând astfel posibilitățile promoționale.

Deoarece video is the new trend and must have al anului 2017 iată câteva aplicații care vă pot ajuta în editarea materialelor filmate:

#1 Animoto vă oferă posibilitatea să editați în mod complex și facil orice video. Aveți o perioadă de 14 zile de free trial după care există trei planuri diferite de costuri. Pentru varianta de 22$/lună puteți să editați un video cu voiceover, propriul logo, customizați cu culorile propirului brand, etc. Acest plan este cel mai potrivit pentru editare filme marketing.

#2 Adobe spark este aplicaţia care îmi place cel mai mult deşi este mai dificil de învăţat decât celelalte. Opţiunile de editare sunt nelimitate şi se pot realiza atât de pe mobil prin descărcarea aplicaţiei cât şi de pe desktop

#3 Flipagram are atât varianta pentru IOS cât și pentru Android sau windows phone.

#4. Lumyer editează atât fotografii cât şi video (varianta Live Lumy). Puteţi descărca aplicaţia atât pe IOS cât şi pe android şi este free of charge. pentru fiecare dintre sistemele de operare găsiţi câte un video cu instrucţiuni pentru creare film. Nu sunt un mare fan deoarece eu lucrez greu de pe ecrane mici cum este cel de mobil. Dar este o aplicaţie bună pentru filme nu foarte fancy şi chestii spontane. .

#5 Facebook app care deja este utilizată de mulţi dintre cei cu conturi de FB, dar care nu este mega profi.

Concluzia, aveţi la dispoziţie tone de aplicaţii gratuite sau nu cu care să fiţi în 2017 prezenţi în atenţia consumatorilor.

adobespark

Sursa foto: adobespark.com

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s