Top 6 blog-uri de social media

Zilnic umăresc căteva siteuri cu informații actualizate despre ce este nou în social media. Dacă în ce privește Facebook Mari Smith este autoritatea și când vorbim de Snapchat ne gândim automat la Gary Vaynerchcuck, despre celelalte noutăți căutăm diverse surse. Vă povestesc mai jos despre blogurile care îmi plac mie.

blog

#1: AgoraPulse, pornind de al siteul inițial care oferă cel mai bun instrument de social media management, blogul asigută conținut actualizat, de câteva ori pe săptămână, despre diverse domenii ale social media folosind capturi de ecran pentru a evidenția utilizatorilor cum să beneficieze de diversele instrumente, platforme.

#2: Buffer Social publică un conținut cu multă valoare adăugată și informații originale. Siteul are un echilibru corect între valoare și informații. De multe ori postările sunt foarte lungi dar conțin imagini ce ghidează utilizatorul pas cu pas către anumite procese.

#3: Mike Gingerich. Acest blog are un mix perfect echilibrat de conținut si recenzii de produse și modificările care au apărut la acestea, demonstrând în același timp userilor cum le pot folosi.

#4: Socially Sorted are focus pe conținutul vizual ajutând pe cei interesați să scoată amxim din postările vizuale din social media

#5: Sue B. Zimmerman are focus special pe instagram având conținut sub formă de viedo, care asigură informații utile fără însă a fi deosebit de didactice.

#6: The Social Media Hat oferă informații de calitate despre socail media, abordate din diferite puncte de vedere, în așa fel încât utilizatorul nu simte că totul a fost deja făcut de altcineva.

.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s